Conecteaza-te cu noi

Sport

Rotaru vrea să-l repatrieze, Screciu ține la bani!

Publicat

pe

Patronul CSU Craiova s-a specializat în readucerea jucătorilor pe care i-a vândut. Următorul pe listă e Screciu

După ce i-a repatriat pe Vătăjelu, Ivan, Gustavo și Acka, Mihai Rotaru plănuiește o nouă mutare de acest tip. Îl vrea înapoi la echipă pe Vladimir Screciu, cel pentru care a primit în jur de 2 milioane de euro, în urmă cu doi ani, de la Genk. Cum fostul internațional de juniori nu a prins nici un minut pentru gruparea din Jupiler League și sub 20 în total la Lommel, grupare de liga secundă unde a fost împrumutat, Genk abia așteaptă să scape de jucător. Astfel, se anunță o mutare bună pentru toate tabelele: jucător și cluburi.
Ziariștii de la Voetbal Nieuws au anunțat că CSU Craiova și Genk au bătut palma, însă mai sunt de reglat detaliile contractuale dintre jucător și clubul din Bănie, negocieri care au intrat într-un impas. În Belgia, tânărul jucător s-a învățat pe bani buni: 150.000 euro pe sezon, adică 12.500 euro pe lună. Când a plecat de la Craiova câștiga în jur de 1.000 euro. În negocieri, cel mai probabil, Rotaru se folosește de faptul că-l readuce în circuit.
„Genk a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, cu privire la un transfer definitiv, dar jucătorul nu s-a înţeles, încă, cu fostul club. Se continuă negocierile, dar există o diferenţă mare între cerere şi ofertă. Screciu a fost adus de Genk pentru mai bine de două milioane de euro şi este dorit acum de două echipe de top din România. Îl mai doresc şi echipe din Ungaria, Danemarca, Serbia şi Polonia. La Genk nu mai are viitor”, au scris jurnaliştii belgieni.

Continue Reading