Conecteaza-te cu noi

Sport

Directorul de imagine al CSU spune că FCU are dreptul să joace pe Oblemenco!

Publicat

pe

„Adi să plătească și va juca!” este mesajul pe care-l transmite Gică Craioveanu în războiul pentru Oblemenco dintre cele două entități ce revendică istoria Științei

După ce Rotaru a postat pe site-ul clubului pe care-l patronează două comunicate în încercarea de a justifica, cu argumente din trecut, de ce nu trebuie Mititelu să joace pe stadionul „Oblemenco”, Gică Craioveanu, angajatul său, are o altă opinie.
„Grande” susține că și echipa condusă de Eugen Trică are tot dreptul să presteze pe arena ultra-modernă din Bănie. Craioveanu își prezintă poziția bazându-se pe argumente de ordin economic, susținând că e în avantajul Primăriei lui Genoiu să mai încaseze niște zeci de mii de euro lunar.
Pentru gsp.ro, Craioveanu a spus: „Eu nu cred că e vreun război. De fapt, lucrurile sunt foarte simple. Și echipa lui Adrian Mititelu, FC U, poate juca pe „Oblemenco”. Nimeni nu se opune, dacă Adi plătește. Depinde de Primărie. Nu cred că domnul primar Genoiu l-ar refuza pe Mititelu. Ar fi bani care ar intra la bugetul local. Și e vorba despre mulți bani, undeva în jurul a 20.000 de euro pe lună. 10.000 înseamnă numai chiria. Cam atât dă domnul Rotaru. Adi să plătească și el și va juca”.
Primăria Craiova a manageriat atât de bine stadionul, astfel încât are pierderi de 900.000 de euro la nivelul anului 2019, potrivit unui răspuns furnizat la o cerere de informare pe baza legii liberului acces la informațiile publice.
În războiul pentru recâștigarea stadionului Oblemenco, Mititelu a apelat la DNA, Consiliul Concurenței și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce, în prealabil, colaboratorii săi susțin că ceruse municipalității să presteze pe arena din Bănie cu plata în avans.

Continue Reading