vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean și-a obligat fiica vitregă să se prostitueze

Un bărbat de 39 de ani, din orașul Brezoi, a obligat o fată de 15 ani să se prostitueze. Se pare că este vorba chiar despre fiica vitregă a acestuia, iar constrângerile ar fi avut loc în perioada iulie 2018 – august 2019.
„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Brezoi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. La data de 24.08.2019, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat de 39 de ani, din orașul Brezoi, în perioada iulie 2018 – august 2019, și-ar fi determinat prin constrângere, fiica vitregă în vârstă de 15 ani, să practice prostituția cu scopul de a obține foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Acum, bărbatul va petrece o lună după gratii după ce a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore: „În baza probatoriului administrat, instanța de judecată a admis cerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi și a dispus arestarea bărbatului pe o perioadă de 30 de zile, după ce în prealabil acesta fusese reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au mai transmis polițiștii vâlceni.

Politica