vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltean de 22 de ani, dat dispărut de polițiștii vâlceni

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Mărunței, sat Bălănești, județul Olt, a fost dat dispărut de polițiștii vâlceni. Cismaru Tănase Cristian era cioban și a plecat de la stâna la care lucra fără să anunțe pe nimeni. Se pare că tânărul lipsește de mai bine de o săptămână.
„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Brezoi au fost sesizați cu privire la dispariția, din seara de 11 spre 12 mai a.c., a numitului CISMARU TĂNASE CRISTIAN, în vârstă de 22 de ani, din comuna Mărunței, sat Bălănești, județul Olt. Tânărul lucra la o stână de pe raza comunei Câineni, iar în seara de 11 spre 12 mai a.c., fără să își facă cunoscute intențiile, acesta a plecat luându-și toate bunurile personale”, informează IPJ Vâlcea.
Semnalmente: înălțime 1,60 – 1,69 m, greutate 60 kg, constituție slab, ten deschis, păr de culoare blond-castaniu, tuns scurt, ochi căprui, față ovală. Nu se cunosc obiectele vestimentare. Tânărul răspunde la numele de Tănase.
„Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!”, este mesajul oamenilor legii.

Politica