vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 17 mai 2020. Scorpionii rezolvă o neînțelegere în cuplu

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au energia necesară ca prin munca depusă să facă bani și totodată să-și atingă niște obiective profesionale, însă li se cere să reevalueze toate acele aspecte legate de carieră care nu le aduc satisfacție și confort. Dacă muncesc prea mult pentru prea puțini bani au ocazia să schimbe acest context acum.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să facă niște corecții, modificări, care să le aducă beneficii ulterioare, inclusiv financiare. Nativii au energia necesară pentru a face schimbări legate de principii și filozofii de viață, de credințe și mentalități. Ceva lasă în urmă, ceva nu mai corespunde cu persinalitatea lor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au marea ocazie să lase trecutul în spate, să se desprindă de tot ceea ce nu-i mai reprezintă și nu-i ajută în evoluție. Transformările interioare prin care trec acum au rol de vindecare, în special fiind vorba de o situație partenerială, de cuplu sau de afaceri, financiară.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de toată susținerea și ajutorul prietenilor într-un context profesional sau în depășirea unei situații demoralizatoare care vizează viața de cuplu, căsnicia. Sunt îndemnați să asculte sfaturile celor din anturaj. Cei singuri ar putea cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și reconsidere poziția la locul de muncă prin efortul pe care-l depun în atingerea scopurilor. Energia pe care o depun acum într-o direcție profesională le va aduce rezultate benefice, dar trebuie să renunțe la acele activități copleșitoare care nu le fac plăcere.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor aplica cu succes niște principii și mentalități pe care le au pentru a-și îmbunătăți povestea de iubire. Pe de altă parte, este un moment bun să pună în practică ceea ce au studiat, ce au învățat, chiar dacă doar la nivel la pasiune.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă și stabilesc, rezolvă niște situații ce țin de familie, locuință, bunuri de patrimoniu, moșteniri. Nativii se pot folosi de un ajutor financiar pentru a rezolva o chestiune de familie. Au parte de trăiri interioare puternice, iar celor mai tineri momente pasionale în cuplu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au marea ocazie astăzi de a rediscuta și rezolva o problemă ce ține de relație, de partenerul de viață, au ocazia de a-și face ordine în gândurile sentimentale. Se renegociază contracte profesionale, parteneriate, colaborări. Posibile împăcări, depășirea unui moment tensionat în cuplu.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și renegocieze onorariul în urma unei munci depuse, iar acest aspect poate însemna inclusiv rediscutarea termenilor financiari ai contractului de muncă, renegocierea salariului, a unui comision, procent dintr-o vânzare. Unii nativi pot munci suplimentar pentru un bonus, pot să-și găsească un job suplimentar care să le îmbunătățească veniturile, însă este posibil ca remunerația să nu le fie pe plac.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt hotărâți să aducă îmbunătățiri în viața lor, fie prin noi activități distractive, noi pasiuni cărora li se dedică, fie prin renunțarea la unele activități care îi suprasolicitau. Au ocazia de a se împăca cu persoana iubită, de a relua o poveste de dragoste. Tentația unei aventuri sentimentale este mare!

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia e a relua o temă delicată din trecut care vizează familia sau locuința și de a o rezolva. Mulți nativi își pun în aplicare acum un plan de renovare a casei, redecorare, reamenjare sau iau decizia de a-și schimba domiciliul.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia în urma unui dialog să rezolve o problemă care vizează viața de cuplu sau să se împace cu un prieten, coleg, colaborator, să lămurească o neînțelegere. Au ocazia nativilor de a negocia sau de a avea idei bune în legătură cu un plan, proiect, activitate de grup care le limitează multe din activități.

Politica