sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Polițiști, amenințați cu un cuțit de un şofer de TIR

Doi agenţi de poliţie aflaţi în timpul serviciului au fost ameninţaţi, duminică, 12 martie, cu un cuţit de un şofer pe şoseaua de centură a staţiunii balneare Călimăneşti – Căciulata.

Şoferul unui TIR a fost oprit de un echipaj de poliţie după ce a efectuat o depăşire neregulamentară. Nervos că este amendat şi rămâne fără permis de conducere, şi astfel riscă să rămână şi fără loc de muncă, bărbatul s-a întors la tractorul TIR-ului de unde a luat un cuţit, cu care i-a ameninţat pe cei doi poliţişti, ca să-i dea permisul înapoi.

Uimiţi de reacţia şoferului, agenţii l-au somat, l-au imobilizat şi apoi l-au dus încătuşat la Poliţie, unde s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Ulterior, a fost arestat preventiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

George Aurelian Ungureanu, șoferul tiru-lui a fost reținut, scrie adevarul.ro

„La data de 13 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brezoi luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Ungureanu George Aurelian, fiind emis, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 12.04.2020, în jurul orei 15.30, inculpatul Ungureanu George Aurelian i-a ameninţat cu acte de violenţă în mod repetat, folosind şi un cuţit, pe lucrătorii de poliţie T.I.B. şi Ş.V.A. – agenţi de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN7CC, pe raza localităţii Călimăneşti, din judeţul Vâlcea. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Politica