joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Laptele destinat elevilor, redirecționat către cei cu venituri minime și cei izolați

În Mehedinți, aproximativ 80 000 de cutii cu lapte UHT urmează să fie distribuite persoanelor aflate în izolare sau celor care beneficiază de venitul minim garantat.

Cutiile cu lapte au termen de expirare în luna august a acestui an și urmau să fie distribuite în școlile din județ în primele zile în care instituțiile de învățământ s-au închis, motiv pentru care produsele se află în continuare pe stoc.

La propunerea Ministerului Afacerilor Interne și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale aceste produse vor fi trimise către primării, care au datoria de a le distribui persoanelor nevoiașe și celor izolați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La nivelul Primăriilor este cunoscută situația persoanelor aflate în izolare la domiciliu sau beneficiari ai venitului minim garantat, astfel că reprezentanții Primăriilor vor avea grijă ca produsele să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie de ele”, a zis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Decizia de redirecționare a acestor alimente s-a luat cu acordul reprezentanților Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției și Prefecturii Mehedinți.

Politica