Slătinenii vor primi 5 măști și 5 perechi de mănuși săptămânal

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Slatina a adoptat noi măsuri pentru a diminua riscul de contractare a noului coronavirus în oraș. Printre măsuri se regăsește și distribuirea săptămânală a unui pachet cu 5 măști și 5 perechi de mănuși la fiecare locuință din Slatina.

Pachetele cu măști și mănuși de protecție vor fi distribuite săptămânal la cele aproximativ 34.000 de locuințe din municipiu, pe întreaga perioadă a Stării de Urgență.

Membrii C.L.S.U. Slatina au votat alte trei măsuri care au fost aprobate, de asemenea. Una dintre acestea implică acordarea unor tichete sociale în valoare de 300 de lei persoanelor defavorizate, cum sunt cei fără adăpost sau vârstnicii cu pensii mai mici sau egale cu pensia minimă garantată în valoare de 704 lei.

Celelalte două măsuri vizează sprijinirea medicilor de familie cu materiale de protecție și achiziționarea de soluții dezinfectante pentru scările de bloc, pe toată perioada Stării de Urgență.

Pentru a împiedica răspândirea noului virus, Primăria Slatina continuă și acțiunile de dezinfecție a spațiilor publice. Operațiunile au fost efectuate cu 7 autospeciale, dintre care 3 utilaje de mici dimensiuni și 4 autocisterne cu stropitoare sau furtunuri cu presiune.

Populare

Recomandări

Bătrân dat dispărut la Malu Mare

Un bărbat de 68 de ani a fost dat...

Accident mortal la Leu

Accident mortal la Leu. Un bărbat de 46 ani...

Un medic stomatolog, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite, a murit!

Iulian spunea că nu a fost susținut financiar de familie...

Accident cu ambulanța. Echipajul medical, rănit

Șoferul unei ambulanțe și o asistentă au fost răniți,...