vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Masca de protecție devine obligatorie și pentru cetățenii din Olt

De luni, 6 aprilie, toți locuitorii județului Olt sunt obligaţi să poarte mască de protecţie atunci când se află în spații publice închise, cum sunt instituțiile publice, magazinele, supermarketurile sau piețele agroalimentare.

Măsura a fost aprobată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Este permisă și purtatrea unei măști improvizate sau a altor materiale de protecţie de unică folosinţă sau reutilizabile.

„A fost supusă aprobării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență recomandarea adresată cetățenilor județului Olt de a purta toate mijloacele de protecție, acoperirea feței cu mască, inclusiv mască improvizată sau alte materiale de protecție, de unică folosință sau reutilizabile, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusul SARS-CoV-2. Măsura va fi aplicată la intrările în instituțiile publice, piețele agroalimentare, magazinele și supermarketurile de pe raza județului Olt”, se arată într-un comunicat publicat de Prefectura Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oltul este al optulea judeţ în care se ia această măsură după Suceava, Iaşi, Galaţi, Vaslui, Mureş, Maramureş şi Hunedoara.

Politica