vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Coronavirus. Încă un deces la Infecţioase Craiova

Un bărbat de 59 ani, din Mehedinţi, internat la Infecţioase Craiova după ce a fost diagnosticat cu COVID – 19, a decedat. Bărbatul suferea şi de alte afecţiuni. Este vorba despre bărbatul plimbat două zile cu ambulanţa între casa lui şi SJU Drobeta. Un asistent de la SAJ Mehedinţi şi un şofer au luat virusul de la el.

Şase angajaţi de la Ambulanţa Mehedinţi au intrat în izolare la domiciliu din 28 martie, după ce au aflat că pacientul pe care l-au plimbat două zile de la casa acestuia la spital a fost confirmat cu coronavirus.
Reamintim că bărbatul a fost dus cu Ambulanţa, pe 24 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Tr. Severin-Secţia Boli Infecţioase, cu deficiențe respiratorii majore. Medicii de aici l-au trimis însă acasă şi i-au recomandat tratament la domiciliu. Două zile mai târziu, starea lui s-a agravat. Omul a chemat din nou Ambulanţa. A fost dus din nou la Secția Boli Infecţioase, de unde a fost trimis la Unitatea de Primiri Urgenţe. În cele din urmă, pacientul fost testat pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv. El a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. După ce au aflat rezultatul, angajaţii de la Ambulanţa Mehedinţi au protestat cerând ca şi ei să fie testaţi, nu doar colegii lor din spital.

Procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este al doilea mehedinţean diagnosticat cu COVID-19 care încetează din viaţă. Patru decese au fost înregistrate până acum la Infecţioase Craiova. Este vorba despre doi pacienţi din Mehedinţi şi doi din Dolj.

Conform ultimei informări transmisă de autorităţi, astăzi în Dolj erau 27 de oameni infectaţi cu coronavirus, 11 în Mehedinţi, 8 în Olt, 8 în Gorj şi 8 în Vâlcea.

Politica