vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Târgu Jiu trimite 10 oameni să cumpere alimente pentru bătrânii din municipiu

Vârstnicii din Târgu Jiu pot apela la numărul de telefon 0253/238.054, pentru a solicita ajutorul angajaților primăriei pentru a fi aprovizionați cu mâncare.

Primarul municipiului, Marcel Romanescu, a spus că zece persoane vor face deplasări la locuințele bătrânilor peste 65 de ani de pe raza orașului.
„Sunt mai multe persoane implicate, iar locul de unde se va coordona această activitate este Centrul «Magnolia» de lângă Autogară. Sunt zece autoturisme din Primăria Târgu Jiu și ale societăților Consiliului Local cu lucrători care se vor deplasa la domiciliul bătrânilor care au nevoie de ajutor, pentru a le face cumpărăturile necesare. Mizăm pe faptul că avem o Direcție de Protecție Socială cu un personal numeros și sunt sigur că cel puțin în zilele următoare o să facem față solicitărilor“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu.

Persoanele implicate vor fi protejate cu măști și manuși, astfel, o posibilă infectare poate fi prevenită: „O să mă implic personal în această acțiune, pentru a da un semnal și pentru angajații din Primăria Târgu Jiu cărora le este teamă să se implice.
Le-am solicitat directorilor din primăria să dea dovadă de responsabilitate maximă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot personalul va fi dotat corespunzător cu mască și mănuși“, a mai spus Marcel Romanescu.

Edilul șef din Târgu Jiu a făcut și un apel către societățile ce pot să sprijine această acțiune destinată ajutorării a persoanelor vârstnice: „O să fac un apel către societățile comerciale, dar și către orice cetățean care vrea să se implice într-un act de voluntariat alături de angajații din Primăriei, pentru că ne putem aștepta la un mare număr de solicitări și atunci ar fi extraordinar de bine dacă am răspunde la cât mai multe solicitări“.
Foto: igj.ro

Politica