Mehedinți. 48 de amenzi, de peste 100.000 de lei, pentru cei care au ieșit din casă după ora 22:00

Mehedinți. 48 de amenzi, de peste 100.000 de lei, pentru cei care au ieșit din casă după ora 22:00

În urma acțiunilor desfășurate de polițiștii mehedințeni, în intervalul orar 22.00- 06.00, au fost aplicate 48 sancțiuni contravenționale în valoare de 119.200 lei, celor care nu au respectat regulile de izolare impuse pe timpul nopții.

Oamenii legii din Mehedinți au desfășurat, în intervalul orar 19.00 – 22.00,    misiuni de avertizare sonoră a populației.

La nivelul județului se află în carantină instituționalizată 130 de persoane (din care 18 persoane au intrat și 12 persoane au ieșit în ultimele 24 ore), iar în izolare la domiciliu 1.497 persoane (din care 223 persoane au intrat și 12 persoane au ieșit în ultimele 24 ore).

În data de 23 martie a.c, peste 270 de polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți au verificat 1.188 persoane aflate în izolare la domiciliu și au aplicat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea măsurii de autoizolare în valoare de 5.000 lei. De asemenea, polițiștii au verificat 36 de agenți economici.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a avut o întâlnire în cursul zilei de 23 martie a.c. cu managerul și alți reprezentanți din conducerea Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin și ai Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, unde s-au discutat măsurile care au fost întreprinse pentru un posibil aflux mare de persoane infectate cu coronavirus.

Echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică și Nucleară din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin a efectuat două misiuni de decontaminare a două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Mehedinți.

În cursul zilei de 23 martie a.c., Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a verificat 126 de locații, unde se află 321 persoane în izolare voluntară la domiciliu. De asemenea, au asigurat măsuri de protecție la 2 centre de carantină și la Spitalul Județean de Urgență.

Totodată, polițiștii s-au deplasat împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială (DAS) la 3 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, care au solicitat alimente. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 17 echipaje de poliție locală, dintre care 14 echipaje de ordine publică și 3 echipaje de circulație rutieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.