vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Darul divin” ar putea părăsi Bănia! După Ivan Martic, CSU Craiova se poate despărți și de Mirko Pigliacelli

Eventuala plecare a lui Pigliacelli a fost anunțată de directorul de imagine al CSU Craiova. Gică Craioveanu, în dialog cu fanii olteni, a fost destul de evaziv în privința goalkeeper-ului italian, spunând că sunt multe chestii la mijloc, dar cheia ar avea-o antrenorul cu portarii, Robert Tufiși, în privința viitorului lui Pigliacelli în Bănie.
„Nu știu dacă rămâne Mirko Pigliacelli la Craiova. Depinde foarte, foarte mult de Cornel Papură și de Robert (n.r. Robert Tufiși), antrenorul cu portarii. Sunt foarte multe chestiuni la mijloc. Știu că foarte mulți dintre voi îl iubiți pe Pigliacelli, dar viitorul lui la Craiova nu depinde nici de voi, dar nici de mine”, a spus, deloc plauzibil, Gică Craioveanu, într-un dialog purtat cu fanii, pe pagina de Facebook a CSU.
Pigliacelli s-a aflat în conflict cu Victor Pițurcă, antrenorul din 2019 al echipei. Apoi, suporterii care dau identitate clubului lui Rotaru l-au catalogat pe portar ca fiind „trădător”. În conflictul dintre patron și ultrași au intervenit și spectatorii de la Tribuna a doua, care au apreciat că italianul e un „dar divin” pogorât pe Oblemenco.
Craioveanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei pe care o reprezintă și le-a transmis suporterilor internauți că Rotaru va mai transfera jucători: „Echipa e foarte bună, cred că jucătorii sunt foarte buni. Pare că sunt ceva probleme pe faza defensivă și, mai ales, în zona centrală. Dar eu zic că avem jucători foarte buni. Cine în fotbalul românesc are mijlocașii Craiovei? Nici Cluj, nici FCSB. Vorbim de Mateiu, Cicâldau, Dan Nistor, care parcă e oltean, așa sânge are în el. Mi-e drag de el! Eu cred că se vor aduce și jucători în vară”.
Clubul lui Rotaru s-a despărțit de Ivan Martic în aceste zile. Potrivit tot lui Craioveanu jucătorul va îmbrăca tricoul celor de la CFR Cluj atunci când se va mai juca fotbal.

Politica