vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezervele lui Rotaru impresionează granzii Europei!

Valencia îl monitorizează pe Fane Baiaram, susține directorul de imagine al oltenilor, Gică Craioveanu.

Ștefan Baiaram a fost utilizat în actuala stagiune de șase ori, grație și regulii U21 impusă de FRF. Puștiul oltenilor, care prestează pe același post cu Mihăilă a fost integralist în meciurile cu Reșița din Cupă, scor 1-0, în victoria cu 3-0 contra celor cu Hermannstadt și în umilința de pe Arena Națională, 1-4 cu FCSB.
Suficient cât să trezească interesul celor de la Valencia. De fapt, „liliecii” îl monitorizează pe jucător de mai bine de doi ani, potrivit lui Grande: „Da, e adevărată informația. Baiaram e în vederile Valenciei de când avea 15 ani. Un prieten lucrează în departamentul lor de scouting și mi-a spus că e pe listă”.
În august, anul trecut, Baiaram era în atenția celor de la Manchester City. „Manchester City va avea scouteri la Atena, pentru partida dintre AEK și Craiova, de joi, din Europa League. Cel mai probabil aceștia îl vor urmări pe atacantul de la Craiova, Ștefan Baiaram, de 16 ani”, se arăta într-un tweet dat de City Extra. Așa că, de la City la Valencia, poate fi apreciată drept o traiectorie descendentă în cariera lui Baiaram.

Politica