vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a redus traficul la granița cu Ungaria

Chestorul Marin Bondar, șeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, a anunțat, joi, că traficul de persoane la punctele de frontieră s-a redus foarte mult, după ce guvernul ungar a interzis tranzitul cetăţenilor care vin din ţările cu cod roşu, relatează Agerpres.

În cazul persoanelor venite din Italia, prin vama Borş, chestorul afirmă că, probabil, cei care au ajuns în cursul zilei să intre în ţară sunt cei care care au reuşit să intre în Ungaria înainte de miezul nopţii de 11 spre 12 martie, când s-a instituit măsura interzicerii.

„Oricum, traficul s-a redus foarte, foarte mult. Noi nu am primit nicio informare oficială de la vecinii unguri. Nu am primit absolut nimic oficial. Încerc să aflu ce se întâmplă pe la frontieră, şi pot să vă spun că traficul s-a redus foarte mult. Dar nu ne-au anunţat absolut deloc. Doar ce am citit şi noi în presa maghiară. Aşteptăm un demers al conducerii Inspectoratului General de Frontieră, de la Bucureşti, ca să ne informeze exact”, a declarat Marin Bondar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ITPF Oradea are în subordine toate punctele de trecere a frontierei şi graniţa româno-ungară din judeţele Bihor şi Arad. 

Politica