Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Prima multinațională la care a ajuns coronavirusul. Toţi colegii au fost trimişi acasă

Publicat

pe

Marţi seară a fost confirmat primul caz de coronavirus în cadrul uneia dintre companiile subordonate ING Tech, compania fiind nevoită să-şi trimită toţi angajaţii acasă, a informat instituţia.

„ING Tech are sediul într-o locaţie diferită faţă de sediul central ING Bank în Bucureşti. Cazul este asimptomatic şi se află în carantină, aşteptând o nouă testare”, scrie economica.net

Conducerea ING Tech a decis că, începând de astăzi, 11 martie, toţi cei 850 de angajaţi să lucreze de acasă şi să închidă birourile pentru igienizare până, cel puţin, luni, 16 martie. În funcţie de evoluţia situaţiei, se vor decide paşii următori, alături de Direcţia de Sănătate Publică şi autorităţile statului.

În ceea ce priveşte ING Bank, s-au aplicat o serie de măsuri de precauţie conform planului de Business Continuity, iar opţiunea de work from home este disponibilă angajaţilor săi. Serviciile băncii se desfăşoară normal, neexistând nici un impact asupra activităţii băncii şi interacţiunilor cu clienţii. Planurile de continuitate de business sunt elaborate şi vor fi activate în funcţie de evoluţia evenimentelor, astfel încât serviciile băncii să nu fie afectate.


Continue Reading