marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Coronavirus. Petrecerea de 8 martie de la CJ Dolj, anulată

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, luni, că răspândirea COVID-19 este o temă serioasă și trebuie tratată ca atare, motiv pentru care a hotărât anularea petrecerii anuale de 8 martie.

Petrecerea organizată anual, pe data de 8 martie, de CJ Dolj pentru angajate, a fost anulată în ultimul moment, după ce Prioteasa s-a consultat în această privință cu directorul Direcției de Sănătate Publică(DSP) Dolj, Ludmila Prunariu.

Potrivit președintelui CJ Dolj, în contextul general creat de răspândirea noului virus, anularea petrecerii este o măsură necesară, deoarece întâlnirile de acest gen reunesc un număr semnificativ de persoane, situație ce trebuie evitată în această perioadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„E o treabă serioasă, să-i acordăm atenție deosebită și atenția cuvenită și să reținem și să fim la dispoziția autorităților, care în momentul în care transmit ceva are o încărcătură specială, așa cum vedem că se petrec lucrurile și în alte țări. Mai mult decât atât, de exemplu noi la Consiliul Județean nu am organizat o întâlnire cu doamnele și domnișoarele, cum o făceam în fiecare an, pentru că am zis s-o facem astăzi, (…), dar astăzi am vorbit și cu doamna Ludmila, directoarea de la DSP, și am luat hotărârea să anulăm această întâlnire pe care am fi avut-o în altă parte, pe de-o parte, datorită faptului că ne strângeam un număr important de persoane acolo (…) și pe de altă parte, parcă nu-ți mai vine să sari așa într-un picior când știi că sunt niște lucruri foarte serioase care se petrec în jurul tău”, a explicat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

Prioteasa a afirmat că decizia a fost luată împreună cu cei din conducerea CJ și toți au apreciat că anularea petrecerii este cea mai potrivită decizie.
„Surpriza plăcută a fost să avem o discuție cu cei din conducere, un număr destul de mare de altfel, (…), și, și la propunerea lor, și au fost de acord toți să anulăm și eventual să găsim un alt moment vreodată, mai spre Paști, mai spre 1 mai sau altădată, dacă este cazul să ne întâlnim în felul acesta”, a adăugat Prioteasa.

Politica