Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Șoferii din Râmnicu Vâlcea, rugați de primărie să evite două trasee din oraș

Publicat

pe

Ordinul de începere a lucrărilor la amenajările cu dale elastice la trecerile de cale ferată de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu, din Râmnicu Vâlcea, a fost dat luni, 17 februarie. Conform contractelor încheiate cu executantul desemnat, Europan Prod SRL, lucrările urmează să dureze 45 de zile. Astfel, reprezentanții primăriei îi roagă pe șoferi să evite cele două zone.

„Conform contractelor încheiate cu executantul desemnat, Europan Prod SRL, lucrările urmează să dureze 45 de zile. Până la instituirea restricţiilor de trafic auto, şoferii sunt rugaţi să evite cele două zone, traseele de ocolire fiind prin pasajul subteran Hervil şi pe pasajul suprateran Tudor Vladimirescu (în cazul lucrărilor care afectează bd. Nicolae Bălcescu) sau prin pasajele subterane Dacia şi Bogdan Amaru (în cazul lucrărilor de pe str. Mihai Eminescu)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

În prima parte a anului 2018, Primăria municipiului a amenajat cu dale elastice trecerea de cale ferată de pe strada Gib Mihăescu, printre beneficiile obţinute în urma investiţiei numărându-se fluidizarea traficului auto, confort şi siguranţă în traversarea zonei, precum şi un nivel de zgomot redus semnificativ. 

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.