Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. A anunțat la 112 că se sinucide

Publicat

pe

În această dimineață, polițiștii olteni au fost alertați de un tânăr, de 24 de ani, din comuna Strejești care a sesizat că se va sinucide. După efectuarea apelului, apelantul nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au demarat de îndată verificări, forțe sporite fiind angrenate în activitățile de căutare. Activitățile au fost extinse pe raza comunei Strejești, unde apelantul are domiciliu, scrie olt-alert.ro

„Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejești, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influența băuturilor alcoolice”, potrivit unui comunicat Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Pentru falsa alarmare, polițiștii au sancționat contravențional apelantul, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Polițișrii reamintesc cetățenilor faptul că apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112 se sancționează cu amendă de la 500 de lei la 1.000 de lei. De asemenea, alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție este sancționată cu amendă de la 1.500 de lei la 5.000 de lei.

ATENȚIE! Un apel fals poate împiedica sau întârzia salvatorii să ajungă la tine sau la cineva drag ție! Un minut poate face diferența între viață si moarte!

Continue Reading