vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Liviu Drăgulescu a demisionat din funcţia de primar al localităţii Licurici

Liviu Drăgulescu a demisionat din funcţia de primar al localităţii Licurici şi a renunţat, de asemenea, şi la politică, preferând să revină la profesia sa, de medic veterinar, scrie Adevărul.

Liviu Drăgulescu s-a declarat dezamăgit de politică, dar şi de comportamentul unor concetăţeni, aspecte care l-au determinat să se retragă din funcţie şi din viaţa publică: „Nu m-a determinat nimeni. A fost o oportunitate pe linie sanitar-veterinară şi, apoi, vedeţi ce se întâmplă la nivel naţional, atunci pun întrebarea dacă mai merită să faci politică în ziua de azi? Este nevoie de oameni fără bun simţ şi fără omenie. Realitatea din teren, ce este jos la bază, nu se compară cu ceea ce este la televizor. M-au convins şi doi oameni, care sunt cumva nişte prieteni. Chiar vreau să-i cinstesc pe tema aceasta. Unii cred că au doar drepturi, nu şi obligaţii“.

Fostul edil susţine că primea un salariu net de aproximativ 4.600 de lei. „Eu alerg după bani. Faceţi diferenţa dintre medicul veterinar privat concesionar, care are un contract de concesiune cu statul român pentru activităţi sanitar-veterinare. Nu mai găseşti un medic veterinar în comună şi sate, pentru că nu au din ce să trăiască de deoarece nu mai sunt animale. (…)  „O infirmieră dintr-un spital are un salariu mai mare decât un primar al unei comune de gradul trei. Aveam un salariu de 4.600 de lei. Acum a crescut salariul doar la funcţionari, nu şi la primar.  Nu este nicio diferenţă între PSD şi PNL. Cel mai bun guvern este cel aflat în opoziţie şi spune lucrurilor pe faţă“.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta mai spune că era mereu sunat pentru toate problemele, indiferent dacă erau importante sau nu: „Nu era comod. Vreau să dorm şi eu liniştit noaptea, nu să mă sune unul şi altul că s-a dat foc unei suprafeţe cu vegetaţie sau că vecinul că i-a intrat vaca în curte“

sursa foto: igj.ro

Politica