joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Culturi de cannabis în Dolj

Două culturi de cannabis au fost descoperite de poliţiştii Antidrog în case din Moţăţei şi Fărcaş. Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind suspectat de trafic și deținere de droguri de risc. Drogurile erau vândute în Craiova.

În urmă cu două zile, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au făcut 3 percheziţii în judeţ la locaţii folosite de bărbat.

“Cel în cauză este bănuit că, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi înființat două culturi de cannabis indoor în scopul desfășurării de activități de trafic de droguri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 90 de ghivece în care se aflau plante de cannabis, două instalatii complet utilate folosite la întreținerea culturilor, 150 de grame de cannabis, precum și materiale și ustensile folosite la prepararea și consumul de droguri de risc”, au transmis reprezetanţii IPJ Dolj.

Potrivit DIICOT, bărbatul distribuia drogurile în Craiova.

Politica