vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Imagini de coșmar din policlinica din Slatina, trimise de o angajată

O angajată la clinica din Slatina a trimis pentru HotNews.ro mai multe imagini dezastruoase în care se poate observa neglijenţa autorităţilor.

„Ne tot mint că o renovează și nu o mai fac. Nici pe noi nu ne lasă să ne organizăm și să o renovăm noi, zic că o fac ei”, a declarat, sub protecția anonimatului, unul dintre medicii care își desfășoară activitatea în clădire.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat pentru HotNews.ro că instituția pe care o conduce ar urma să lanseze în această primăvară licitația pentru reabilitarea clădirii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu s-a făcut nimic până acum din cauză că nu au fost bani, adaugă președintele CJ Olt.

Potrivit sursei citate, în clădirea policlinicii, cunoscută în Slatina ca policlinica veche, își desfășoară activitatea cabinete de medicina familiei, cabinetele unor medici specialiști și laboratoare medicale.

Medicii care își desfășoară activitatea în clădire se plâng că autoritățile locale au promis de câțiva ani că vor renova clădirea, însă de fiecare dată, renovarea s-a amânat.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat că CJ Olt ar urma să lanseze licitația pentru reabilitarea clădirii policlinicii în această primăvară. În cazul în care nu vor exista contestații și lucrurile vor merge în linie dreaptă, lucrările efective de renovare ar urma să înceapă în această toamnă. Dacă licitația va fi contestată, nu știe nimeni cât se vor amâna lucrările de renovare.

foto: hotnews.ro

Politica