Olt. Imagini de coșmar din policlinica din Slatina, trimise de o angajată

O angajată la clinica din Slatina a trimis pentru HotNews.ro mai multe imagini dezastruoase în care se poate observa neglijenţa autorităţilor.

„Ne tot mint că o renovează și nu o mai fac. Nici pe noi nu ne lasă să ne organizăm și să o renovăm noi, zic că o fac ei”, a declarat, sub protecția anonimatului, unul dintre medicii care își desfășoară activitatea în clădire.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat pentru HotNews.ro că instituția pe care o conduce ar urma să lanseze în această primăvară licitația pentru reabilitarea clădirii.

Nu s-a făcut nimic până acum din cauză că nu au fost bani, adaugă președintele CJ Olt.

Potrivit sursei citate, în clădirea policlinicii, cunoscută în Slatina ca policlinica veche, își desfășoară activitatea cabinete de medicina familiei, cabinetele unor medici specialiști și laboratoare medicale.

Medicii care își desfășoară activitatea în clădire se plâng că autoritățile locale au promis de câțiva ani că vor renova clădirea, însă de fiecare dată, renovarea s-a amânat.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat că CJ Olt ar urma să lanseze licitația pentru reabilitarea clădirii policlinicii în această primăvară. În cazul în care nu vor exista contestații și lucrurile vor merge în linie dreaptă, lucrările efective de renovare ar urma să înceapă în această toamnă. Dacă licitația va fi contestată, nu știe nimeni cât se vor amâna lucrările de renovare.

foto: hotnews.ro

Populare

Recomandări

Sporuri nesimțite la DSP: Angajații primesc bani pentru că își riscă memoria și vederea atunci când iau decizii

Angajații Direcției de Sănătate Publică Bacău dețin buletine de...

Daea: Am fost în UE, nu am văzut nicăieri o carne mai ieftină ca în România

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că în România...

Zeci de reprezentanți PES activists România, mobilizați în fața sediului Consiliului UE

„Au susținut mereu dreptul țării noastre de a adera...

Era Boeing 747 s-a încheiat. Ultimul model a ieșit de pe poarta fabricii

Final de eră pentru unul dintre cele mai cunoscute...