Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 12 februarie 2020. O zi delicată pentru Vărsători

Publicat

pe

BERBEC Atenţie, drumul vieţii tale profesionale se pregăteşte de un viraj strâns! Întâmplările, evenimentele, veştile şi faptele nu aşteaptă ca tu să fii gata să le accepţi. Stelele indică să fii prudent! Astăzi, miercuri, ziua lui Mercur, trebuie să eviţi orice promisiune, sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

TAUR Astăzi, pe o conjunctură bună, reuşeşti să amesteci savant adevărul cu minciunelele şi să-ţi promovezi interesele tale, pe care le consideri neglijate de alţii. Dar, cumpătare şi echilibru! La serviciu, la muncă, nu exagera cu ideile originale, sunt alții mai inteligenți pe acolo! Astăzi nu scoate niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute astăzi poţi să le treci direct la pagube.

GEMENI Deseori și astăzi este una dintre zilele acelea, învingatorii sunt desemnati dintre cei care par a fii învingatori, din cauza ca anturajul nu prea are timp sa judece pe fiecare in parte. Limitează-te la activităţile obişnuite, de rutină. Evită să începi proiecte noi, sau să răspunzi imediat la o provocare. Lasă pe mâine. Sau pe „alta data”!

RAC Trebuie să rămâi concentrat pe interesele tale, la serviciu, oricare ar fi veştile sau cei care vor să te distragă, să te abată de la scopurile tale, din invidie sau prostie. Evită suprasolicitarea la muncă şi nu mânca mult, odata. Puterea ta de concentrare pare să-ți joace feste, asa încât este bine să diminuezi influenţa Lunii, afectată – prin odihna, alimente naturale şi bunăvoinţă.

LEU Astăzi nu lua hotărâri importante, în domeniul profesional, nu te repezi să tragi concluzii, pentru că influentele stelelor sunt inşelatoare şi confuze. Amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau decizie majoră. A doua parte a zilei este mai bună. Astazi ai carisma bine aspectata de stele, asa ca profita ca să obţii favoruri.

FECIOARĂ Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Nu este prea târziu să-ti faci planuri pentru anul 2020, dar trebuie sa iei in consideratie cu mult realism resursele proprii. Nu lua în considerație vești catastrofale, gen ”coronavirusul Wuhan”, sunt pentru manipulat prostimea, vezi-ți de interesele tale. Detaliile sunt mai importante, astăzi!

BALANŢĂ Ai tendinţa, păguboasă, să analizezi prea mult lucrurile. Aşa pierzi oportunităţile, altul reacţionează mai repede decât tine şi… gata, ai pierdut ocazia! Astăzi este ziua acţiunii! Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea nu a stat în puterea ta. Mâine este o nouă zi, trebuie să ai încredere!

SCORPION Graţie unei gândiri reci şi a unei întâmplări fericite, ai suficienţi bani ca să te dotezi cu tehnologie nouă, sau să rezolvi problemele de acasă, după caz. Veşti bune de departe! Evită lucrurile importante, schimbările de strategie şi întâlnirile hotărâtoare. Ca direcţie principală a dezvoltării viitorului, configuraţia astrologică indică păstrarea unui statu quo profesional şi acumulări sigure, dar lente.

SĂGETĂTOR O zi în care este necesar să fii mai apropiat şi cordial – rişti să pierzi una, sau mai multe, relaţii sociale şi/sau profesionale. Trebuie să ai şi un discurs pe măsură, alege-ţi bine cuvintele! Configuraţia planetelor iţi indică relaţii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pământ.

CAPRICORN Pluton, mereu în zodie, mica planetă a plutocraţilor, te ajută să faci avere. Încet-încet, durabil, bani de care eşti sigur şi nu te întreabă nimeni! Deci, astăzi mai faci un pas spre succes! Unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Conjunctura astrologică, complexă, pare că-ţi spune că numai munca permanentă nu prea rezolva lucrurile, mai trebuie şi altceva ca să obţii succesul in viaţă.

VĂRSĂTOR Peisajul tău social este în schimbare, persoane şi poziţii inaccesibile până astăzi, pot deveni ţinte de cucerit. Reuşeşti să faci alianţe bune, iar în duo, o comunitate finaciară reuşită! Dedică ziua relațiilor tale de serviciu, furnizori, clienți, parteneri. Oferă-le ajutorul. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în compania lor. Totuşi, ziua pare delicată. Adică, pe muche de cuţit. Se pot întâmpla, statistic vorbind, evenimente neprevăzute.

PEŞTI Ambiţiile tale te fac azi să duci bătălii grele. Mergi direct şi la subiect, atacă frontal, aşa poţi avea succes. Elementul surpriză. Dar nu uita niciodată de planul „B”, soluţia de rezervă! Nu te lua, în munca ta, dupa cine știe ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, sunt ”fake news”, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.