marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alertă! Coronavirus la graniţa Olteniei?

Update/ Directorul Institutului de Boli Infectioase a anuntat, miercuri seara, ca asistentul din Resita nu are coronavirus ci o rinita de sezon.

______

Un român din Caraş-Severin, judeţ învecinat cu Mehedinţi şi Gorj, care lucrează ca asistent medical în Munchen, Germania, întors recent în ţară, este internat în spitalul din Timişoara cu suspiciune de coronavirus, după ce ar fi intrat în contact cu mai mulţi bolnavi. Ministrul Sănătăţii a declarat că în această seară ar urma să se afla clar dacă bărbatul are sau nu virusul din China, rezultatele analizelor fiind aşteptate la ora 21.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 7 februarie, el a venit în Reşita, la părinţi, apoi a mers la Gărâna la sora sa, dar şi la schi la Semenic, în Caraş-Severin. Marţi a făcut febră şi a început să tuşească, simptome pe care le au şi persoanele infectate cu virusul din China. A mers la spitalul din Reşiţa, iar de aici a fost transferat la Timişoara, cu suspiciune de coronavirus. El ar fi declarat că atunci când a intrat în contact cu bolnavii de coronavirus ar fi purtat echipament de protecţie.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat că la ora 21 ar urma să fie gata rezultatele analizelor făcute bărbatului. Dacă se va constata că are coronavirus va fi transferat în Capitală. Rudele lui şi 5 cadre medicale din Reşiţa cu care a intrat în contact sunt atent monitorizate.

REVENIM

Politica