joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Termo Craiova, noi echipamente în speranţa că nu vor mai fi avarii

Reprezentanţii societăţii de termoficare a Craiovei anunţă că au achiziționat șase pompe cu turație variabilă, echipamente de nouă generaţie, care, spun aceştia, elimină riscul de avarii şi implicit şi pierderile cauzate de astfel de avarii.

Pompele se vor monta în PT 6 Valea Roșie, PT 2 Romanescu, PT 7 Brazdă, PT Horezu, PT Patria și PT 15 Craiovița Nouă.

„Avantajele utilizării pompelor cu turație variabilă sunt multiple, convertizorul de frecvență permite variația turației motoarelor electrice în condiții optime, în funcție de cerințele sistemului și implicit reglează pompele corespunzător consumului, rezultând o funcționare conformă, eficiență mare și costuri de întreținere reduse.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Funcționarea în parametri implică un randament ridicat din punct de vedere energetic și implicit costurile de energie sunt reduse. Prin montarea pompelor de turație variabilă în exploatare se reduce nivelul de zgomot și se elimină apariția loviturilor de berbec, care pot duce la apariția avariilor pe rețelele noastre de distribuție”, au arătat reprezentanţii Termo Craiova.

În ultima perioadă mii de craioveni au stat ore bune în frig şi fără apă caldă după ce conducte care transportă agentul termic s-au fisurat, problema fiind în „ograda” Complexului Energetic Oltenia, nu a Termo Craiova.

Politica