vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii încep Elita cu Odorhei

Singura echipă de futsal din Mehedinți a aflat programul din Liga Elitelor U19.

CFR’43 Turnu Severin a fost repartizată în Seria Vest, alături de FK Odorheiu Secuiesc (Harghita), Autobergamo Deva (Hunedoara), Șoimii Simand (Arad) și Viitorul Băleasa (Olt). Cu ultima echipă, severinenii s-au duelat și în seria a 5-a din sezonul regular. Elevii lui Hugo Moutinho s-au impus cu 8-5 în deplasare, dar au pierdut returul din Polivalenta severineană, scor 4-8, astfel că au ratat primul loc la golaverajul jocurilor directe. FK Odorheiu Secuiesc și Autobergamo Deva au câștigat, cu victorii pe linie, seria a 3-a, respectiv seria a 4-a. Ambele au și echipe de seniori, care activează în Liga 1 de Futsal. Arădenii de la Șoimii Simand s-au clasat pe locul secund în seria a 4-a, după o luptă strânsă, cu West Deva și Informatica Timișoara. Din Seria Est a Ligii Elitelor fac parte Ceahlăul Piatra Neamț, United Galați, Bukovina Vicov, Viitorul Vernești și KSE Târgu Secuiesc. Primele 2 clasate din fiecare serie se califică la Turneul Final, care va avea loc la București, la sfârșitul lunii mai, când se va stabili astfel și podiumul național.

Liga Elitelor debutează pe 1 februarie, iar CFR’43 va sta în prima etapă, conform tragerii la sorți. Pe 8 februarie, echipa antrenată de Hugo Moutinho va întâlni, în Polivalenta severineană, FK Odorheiu Secuiesc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ne așteaptă o nouă etapă! Suntem debutanți în Liga Elitelor, unde ne așteaptă meciuri infinit mai grele. Noi sperăm să facem o figură frumoasă, așa cum am făcut și în prima parte a sezonului. Personal, îmi doresc să ne calificăm la turneul final, chiar dacă va fi foarte greu. Am încredere în băieții mei. Ne jucăm șansa. Ei au ajuns până aici și e păcat să nu luptăm până la capăt”, a declarat Hugo Moutinho, antrenorul echipei severinene.

Politica