sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După Dinamo, vine FCSB la rând!

Ar putea fi un an perfect pentru echipa lui Pițurcă dacă mătură cu fecesebiștii așa cum a făcut-o cu câinii din Ștefan cel Mare.

Printre vechii suporteri ai Universității Craiova circula o vorbă: dacă bați Steaua și Dinamo e ca și cum ai câștiga titlul. La începutul lui noiembrie, Pițurcă și ai săi au dezmembrat haita bucureșteană într-un meci disputat la Severin. A fost atunci 4-1, cu Ivanov care a deschis balul, urmat de Ivan cu o dublă și Mihăilă, ce a închis tabela.

Chiar dacă marca Steaua e disputată intens de ani buni, ar fi o iarnă de poveste dacă CSU învinge și FCSB, în viziunea unora urmașă a celei mai titrate formații românești. Nu și a lui Piți, care a pus paie pe foc înaintea derby-ului de pe Arena Națională, întrebat ce ar însemna o victorie contra echipei lui Becali după 30 de ani: „Nu cred că e blestem. Echipa respectivă a fost mai bună probabil. Dar cum de 30 de ani? FCSB s-a înființat de 30 de ani? Nu râde, că eu vorbesc serios, nu? Noi jucăm cu FCSB acum”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gigi Becali a recurs la vechile tertipuri înainte de meci: ofertă de 5 milioane de euro pentru Mihăilă. Retezată scurt de managerul CSU: „Eu ştiam de oferta lui Gigi Becali pentru Mihăilă, şi Mihai Rotaru. Dar nici pentru 10 milioane nu ar pleca acum, nu se pune problema că s-ar duce la FCSB”.

Pițurcă și ambiția tipic oltenească ar trebui să fie principalele atuuri ale craiovenilor în meciul de duminică. Pentru Piți ar fi și o revanșă, având în vedere că a început mandatul la cârma CSU cu o înfrângere cu FCSB, dar și prin prisma relației tensionate cu Gigi Becali, cu care a colaborat la gruparea bucureșteană.

Politica