vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru i-a dat copy-paste lui Adrian Mititelu!

La un an distanță, patronul CSU Craiova nu s-a putut abține și a procedat fix precum finanțatorul celor de la FCU Craiova.

După meciul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1 de elevii lui Pițurcă, Mihai Rotaru a coborât de la lojă la zona flash-interviurilor. A dat din coate printre jurnaliști, a luat un microfon și a făcut pe reporterul cu angajatul său, Andrei Ivan. Probabil nemulțumit de joc, Rotaru a avut următorul dialog cu Ivan:

Rotaru: Dar zi adevărul… ați jucat prost?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ivan: Câteva minute am jucat foarte prost, dar contează că ne-am trezit în minutul 74 și am câștigat.

Rotaru: Meritați să câștigați?

Ivan: Sincer… da!

În momentul de față, Victor Pițurcă răspunde de tot ce mișcă la echipa lui Rotaru, iar finanțatorul nu a mai apărut de ceva vreme în prim plan, după câteva intervenții telefonice eșuate la Digi Sport. Rotaru nu a fost niciodată un împătimit al camerelor și nici nu a fost genul care să alerge după atenție, dar este posibil ca acesta să simtă nevoia să arate că nu a fost sărit din schemă la Craiova.

Cert e că Rotaru l-a imitat pe rivalul său din Bănie, Adrian Mititelu. Mititelu a fost primul care a făcut-o pe reporterul și crainicul de stadion, în vara lui 2018.

„Este o premieră în istoria presei sportive. Începem un nou drum în ceea ce privește comunicarea FC Universitatea 1948. Pentru că încă n-am reușit să găsim un crainic, o să mă ofer voluntar să îndeplinesc aceste atribuțiuni azi, la conferința de presă, dar și mâine, la ora meciului. Vreau să ne înțelegeți pentru eventualele bâlbe, suntem la început de drum, pentru eventualele bâlbe”, a spus Adrian Mititelu, la începutul transmisiunii live de pe Youtube.

Politica