Iubitul Luizei Melencu, prima dată la audieri

Iubitul Luizei Melencu, prima dată la audieri

Iubitul Luizei Melencu, tânăra din Dioști, Dolj, despre care se crede că a fost ucisă de caracaleanul Gheorghe Dincă, a fost chemat, luni, la audieri, pentru prima dată, la opt luni de la dispariţia Luizei. Alex Duțu spune că înaintea dispariției, Luiza primea telefoane anonime.

Este prima dată când sunt chemat la audieri. Nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică am venit special din străinătate ca să mă audieze, să fiu audiat, să văd și eu despre ce e vorba aici și abia acum două, trei zile am primit o citație să vin aici. Le voi spune tot ce știu. Cum am fost cu ea, ce s-a întâmplat cu ea, cum a fost ea. Am vorbit cu ea pe data de 13 aprilie, am vorbit ultima dată, seara. Dimineața am încercat să o sun și nu mi-a răspuns. Cu o seară înainte să dispară. Vorbeam normal, totul se întâmpla normal. A doua zi, când am încercat să o sun nu răspundea. M-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde. M-am îngrijorat. (…) Dimineața la 2, o sunau numere private, dar asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Se întâmpla cu vreo trei luni înainte să se întâmple chestia asta. Dar nu i se spunea nimic, tocmai de asta. Suna și nu vorbea. Răspundeam și nu vorbea. Nu avea nicio bănuială, chiar nu băga de seamă. Zicea că poate vor să facă mișto la telefon, nu au ce face, atâta tot”, a spus tânărul.

Alex nu crede că fata este moartă: “Eu cred că este în viață. Este scoasă din țară și este în viață. Așa este. Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu există nici dovezi și simt. Este o fată, nu am cuvinte. Este un înger de copil. Foarte cuminte, ascultătoare”.

La audieri au fost chemați, din nou, mama și bunicul Luizei, dar și una dintre colegele sale.

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut pe data de 14 aprilie. Gheorghe Dincă a mărturisit că ar fi răpit-o şi ucis-o, apoi i-ar fi aruncat rămăşiţele într-o lizieră, la câţiva kilometri de Caracal. Până acum nu există o dovadă certă că spusele lui Dincă sunt adevărate, reamintește adevărul.ro, adăugând că fragmentele osoase indicate de Dincă au fost trimise în America pentru a fi analizate de specialiştii FBI. Rezultatul expertizei nu a ajuns încă în România.