vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fifor îi răspunde lui Teodorovici: „Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull”

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor l-a ironizat, joi, pe Eugen Teodorovici, după ce acesta l-a făcut „șobolan”. ”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull. Nu pot să accept mârlania unora, grobianismul și lipsa de bun simț”, a afirmat Fifor.

”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull… umflă pieptul, își flutură nările și se tot admira în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aș râde, dacă n-ar fi atât de trist. Mi-e greu să înțeleg oameni care vorbesc de morală și n-au dram, oameni care vorbesc de echipă, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipa cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu grație grijă față de proiectul prezidențialelor, față de candidat sau față de partid. Pot înțelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot acceptă aroganță, auto-suficiența și lipsa bunului simț”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

Fostul secretar general al PSD mai afirmă că în politică, că și în viață, trebuie să știi să pierzi cu demnitate, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Să ai tăria să accepți înfrângerea și să o iei din nou de la capăt. Dacă, desigur, ai ce spune. Și dacă, desigur, ai suficient caracter. Puțini sunt, însă, cei care știu să facă asta și, din păcate, zilele trecute am văzut, în toată splendoarea lor indivizi care, nu doar că nu știu când să se oprească, dar fac și un zgomot asurzitor, etalandu-și, fără rezerve, frustrările în spațiul public”, a adăugat Fifor.

El a afirmat că nu a fost niciodată un om conflictual și nici nu va fi.

El a povestit o întâmplare care ”definește perfect personajul care stă la baza postării” sale.

”În urmă cu câțiva ani, la o masă cu vreo 8 colegi senatori, la Tulcea, într-o context asemănător, personajul este întrebat frontal: „Dacă tot vorbești de prietenie și de colegialitate, după 3 ani împreună, spune-ne pe numele mic la fiecare dintre noi, cei din jurul mesei…”. Răspunsul a fost doar tăcere. Și asta spune tot. În rest, viață merge mai departe și, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a conchis fostul secretar general al PSD.

Politica