Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Localnicii din Malu Mare își pot obține documentele de identitate chiar din localitate

Publicat

pe

Cetățenii comunei Malu Mare care doresc să obțină un act de identitate se pot deplasa la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Malu Mare care își are sediul în aceeași locație cu Primăria Malu Mare, unde în fiecare zi de marţi a săptămânii în intervalul orar 8,00 – 10,00 pot depune cereri pentru eliberarea actelor de identitate/înscrierea menţiunii de stabilire a reşedinţei.

Tot în zilele de marţi (din săptămâna următoare depunerii cererii) se va proceda şi la eliberarea noilor documente de identitate la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Malu Mare sau la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Dolj(începând cu ziua următoare depunerii cererii).

Până la operaţionalizare, activitatea serviciului se va desfășura sub directa coordonare a personalului specializat din cadrul Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj, fructificându-se în mod eficient întreaga perioada de instruire a personalului propriu serviciului dar și perioada până la care acest serviciu va deveni funcțional în mod autonom.

Pentru situații deosebite, persoanele se pot adresa Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj cu sediul în mun. Craiova str. Vulturi nr. 9.

Persoanele care doresc informații suplimentare se pot adresa Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Malu Mare – tel: 0251 446 145 și Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj – tel: 0351 437 038 sau 0351 437 039.

Continue Reading