vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Liliputanul politician Palașcă, de la ALDE, iar bate câmpii

Ca să iasă din anonimat, președintele ALDE Mehedinți, Viorel Palașcă, a început iar să bată câmpii, cum face din când în când. El a ținut neapărat să transmită public un avertisment dur Guvernul Ludovic Orban, nelăsându-i nici măcar un răgaz de câteva zile de la instalare.
În cadrul unei conferințe de presă, Palașcă a atacat dur guvernul liberal condus de Ludovic Orban. Declarațiile acestuia au fost exprimate ca fiind „o opinie personală” și au scos la iveală o iritare față de miniștrii liberali instalați în aceste zile pe portofolii.
„Noi așteptăm de la ei lucruri concrete, sperăm să termine cât mai repede cu acest festivism al instalărilor și, ca un punct de vedere personal, cred că acest festivism pe care îl afișează de două – trei zile încoace, cu deplasări la ministere, cu discursuri și cu tot arsenalul acesta al propagandei politice ar fi fost poate justificat dacă PNL ar fi venit la guvernare în urma unor alegeri. Nu trebuie să uite nimeni, nu trebuie să uite nici ei, oricum noi nu uităm acest lucru, că de fapt au 20 la sută în Parlament, au obținut un mandat de guvernare datorită unei conjuncturi politice și în primul rând trebuie să facă treabă pentru această țară! Credem că elementul politic trebuie lăsat puțin deoparte, pentru că România așteaptă lucruri concrete!”, a declarat Viorel Palașcă.

Politica