marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Unii primari PSD se sucesc și fac propagandă pentru Iohannis

PSD Mehedinți începe să aibă mari probleme. Lucian Coandă, primarul PSD al comunei Bâcleș județul Mehedinți îl susține pe Klaus Iohannis președinte. Edilul-șef a  a participat duminică, 3 noiembrie, la o acțiune de campanie alături de președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu. Acest lucru s-a petrecut la doar o zi după ce alt greu din PSDMehedinți, primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă , a participat cu liberalii la o altă de acțiune de campanie pentru președintele Klaus Iohannis, în comuna Isverna.

Cu liberalii în campania electorală se afișează și medicul ortoped Victor Maliborschi, fostul manager al Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin. Cel mai probabil , convingerile politice diferite, a fost motivul real pentru care managerul spitalului județean din Severin a fost înlocuit din funcție de către președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu cu șeful său de cabinet de la Consiliul Județean Mehedinți, și nu ,,managementul defectuos” cum s-a vehiculat. Dacă pe Maliborschi l-a ,,ras” din funcție, în cazul primarilor ,,trădători” președintele PSDMehedinți Aladin Georgescu e neputincios și cu mâinile legate, de vreme ce stă pasiv și nu ia nicio măsură împotriva lor.

,,Împreună cu primarul comunei Bâcleș Lucian Coandă, cu primarul comunei Cujmir Florin Cerga și cu viceprimarul orașului Vânju Mare Sandu Mijaiche pentru o Românie Normală. Votează și tu #KlausIohannis Presedinte”, se laudă președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu pe pagina de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse de încredere ne-au dezvăluit că mai sunt și alți primari PSD din județ care îl susțin pe Iohannis președinte și nu pe Viorica Dăncilă. Și acest lucru îl vor face pe față, cum face Coandă și Trușcă, fără teamă de șefii din partid.

Politica