vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei craiovence au fost prinse la furat în orașul Tismana

Trei femei din municipiul Craiova au furat din locuința unei femei o sumă de bani, de peste 1.650 lei. Păgubita este din orașul Tismana, are 58 de ani și a cerut ajutorul Poliției, după ce suspectele au fugit cu o mașină. Totuși, oamenii legii au reușit să le prindă pe acestea.
„Polițiști din cadrul orașului Tismana au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 58 de ani, din orașul Tismana, cu privire la faptul că persoane necunoscute, de sex feminin, i-ar fi sustras din locuință 1.650 lei, sumă pe care o avea depozitată într-un corp de mobilier, după care au părăsit locul faptei într-un autovehicul de culoare gri. Din primele cercetări efectuate de polițiști au fost trei femei cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, toate din municipiul Craiova, județul Dolj, față de care s-a dispus continuarea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a transmis Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj.
Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Politica