Conecteaza-te cu noi

Olt

Olt. Fostul coordonator al Pro România, Silvian Dan, pleacă din partid

Publicat

pe

Fostul coordonator al Pro România Olt, Silvian Dan, pleacă din partid după ce a fost scos din grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni, în urma scandalului din interiorul partidului dintre Victor Ponta şi Mihai Tudose, referitor la votul pentru învestirea Guvernului Orban, scrie realitateadeolt.net

Potrivit unei postări pe Facebook a lui Silvian Dan, acesta a ales să plece din partid, în urma acestui gest de a fi scos din linia decizională a partidului.

„Ieri am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni ca am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor! Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul «jocului pentru PSD», mă pun în situația de a spune STOP! Pentru că eu rămân fidel unor principii cu care am plecat la drum: O politică #altfel și continuarea luptei cu PSD in județul Olt”, a scris Dan pe Facebook.

Mihai Tudose i-a cerut marți lui Ponta să-și de a demisia din funcția de președinte al Pro România. Asta după ce Ponta a anunțat pe Facebook că partidul se va despărți de oamenii care au ales să voteze guvernul Ludovic Orban în Parlament.

Continue Reading