Daniel Zamfir demisionează din ALDE

Senatorul Daniel Zamfir a anunțat că demisionează din ALDE, considerându-l pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul formațiunii, cea mai mare dezamăgire a sa, potrivit realitatea.net

”Plec cu mare amărăciune din acest partid. Mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere, Călin Popescu Tăriceanu. De ce? Pentru că cea mai mare dezamăgire a mea, ca om politic, în care am crezut, este Călin Popescu Tăriceanu.

Înțelegerea pe care eu am avut-o cu el, împotriva abuzurilor din justiție, abuzurilor care mă interesează pe mine și care afectează astăzi 4 milioane de familii de români. Cu băncile, IFN urile… am fost lăsat baltă. Și nu numai că am fost lăsat baltă cu aceste proiecte. Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare, trei ani în care s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte măsuri economice bune luate de această guvernare, le anulează acum votând Guvernul Orban.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Domnule, singurul lucru pe care l-am auzit de la domnul Tăriceanu despre această guvernare este că sunt prea puține femei în guvern. Nu e scandalizat domnul Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA, practic mijlocul de șantaj asupra judecătorilor, nu-l deranjează că în programul de guvernare discutăm despre cum să construim mai multe pușcării? Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi?

Demisionez cu mare tristețe că am avut încredere în acest personaj. S-a predat total și a predat partidul definitiv și irevocabil. Pentru mine este un capitol închis”, a declarat Daniiel Zamfir la un post național de televiziune.

Populare

Recomandări

Dragoș Bon dă vina pe teren, după egalul cu Tunari: „E jalnic”

CSU Craiova a scos un egal în finalul meciului...

Se deschide Muzeul Cărții și Exilului Românesc

Se pregătește inaugurarea Muzeului Cărții și Exilului Românesc, înființat...

Atenţionare de călătorie emisă de MAE pentru românii care merg în Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de...

Peste 170.000 de americani au ales să exploreze frumuseţile României, în 2022

Peste 170.000 de americani au ales să exploreze frumuseţile...