vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se decopertează gazonul de pe „Oblemenco”. Pițurcă explică de ce s-a ales gazon din Grecia

Lucrările de decopertare a gazonului de pe Oblemenco demarează astăzi.

Jucătorii CSU ar urma să joace, în sfârșit, pe un gazon perfect. Cel puțin așa crede antrenorul oltenilor, Victor Pițurcă. „Înainte cu trei zile de meciul cu Dinamo vom avea gazonul pus. În zilele următoarele o să înceapă decopertarea. Totul e semnat, în principiu nu se mai poate întoarce nimic. 99% se va pune gazonul, hai să-mi iau o marjă de 1% că cine știe”, a spus Piți.

Victor Pițurcă a explicat de ce s-a ales gazon din Grecia și nu din Olanda, cum se speculase inițial: „Acest gazon hibrid vine din Grecia. A fost un reprezentant al clubului nostru, l-a văzut, gazonul este excelent. Aveam opțiuni să-l aducem din Olanda sau din Grecia. Am optat pentru Grecia pentru că firma care ni l-a pus la dispoziție a dat asigurări că e de cea mai bună calitate. În plus, clima grecilor se aseamănă cu a noastră”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fanii olteni își pierduseră răbdarea cu telenovela gazonului de pe Oblemenco. La stadion lucrările s-au lăsat prea mult timp așteptate, începând în cea de-a doua jumătate a lunii octombrie. Primarul Mihail Genoiu a spus că acestea vor dura minim 13 zile, așa că firma constructoare este în grafic, având în vedere că meciul cu Dinamo e programat la data de 4 noiembrie.

Politica