sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânăr arestat preventiv pentru conducere fără permis

Caz mai puțin obișnuit, dar de bun augur, în Mehedinți. Un om a fost arestat preventiv pentru că a condus o mașină fără să aibă permis de conducere. El a fost prins de poliție chiar în ziua de 13 octombrie 2019, zi cu ghinion. Pentru el desigur. Potrivit IPJ Mehedinți, în data de 13.10.2019, ora 09:40, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 28 ani, din comuna Godeanu, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe strada Cicero, la intersecţie cu strada Smochinului din Drobeta Turnu Severin, un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin.1, din Codul Penal.
„Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, iar în data de 14.10.2019, acesta a fost prezentat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cu propunerea arestării preventive, propunere ce a fost însușită de instanța de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile”, a declarat comisarul șef Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Și-a bătut în cap concubina

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Butoiești au fost sesizați de către o femeie de 36 ani din comuna Butoiești, satul Arginești, județul Mehedinți, cu privire la faptul că, în aceeași zi a fost lovită cu pumnii în zona capului de concubinul său în vârstă de 43 ani.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul i-a aplicat lovituri cu pumnii în zona capului concubinei sale, fapt pentru care poliţiştii au procedat la emiterea ordinului de protecţie provizoriu faţă de bărbat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 199 raportat la articolul 193 din Codul Penal.
Iulian Gogonea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica