vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

90 de copii din Râmnicu Vâlcea îi vor face galerie României

În duelul cu Norvegia, tricolorii nu vor avea parte de aportul galeriilor deja bine cunoscute. În schimb, elevii lui Contra vor fi susținuți de un număr impresionant de tineri. Federația Română de Fotbal vrea să doboare recordul celor de la Partizan Belgrad, care au adus la stadion 22.000 de suporteri, exclusiv copii. Principala regulă este ca la un grup de 10 copii să existe un însoțitor iar acesta trebuie să fie cadru didactic sau antrenor.
Printre cei peste 30.000 de micuți așteptați în Capitală, 90 de copii din Râmnicu Vâlcea vor ajunge în tribunele Arenei Naţionale din Bucureşti pentru a încuraja echipa României în meciul cu Norvegia din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2020. Micii sportivi legitimaţi la SCM (grupele 2006, 2007, 2008 şi 2009), împreună cu 9 însoţitori, se vor alătura celor peste 30.000 de copii care au răspuns invitaţiei FRF şi au confirmat prezenţa la meciul din 15 octombrie, de la ora 21.45. Suporterii vâlceni ai Naţionalei vor ajunge la Bucureşti cu două autocare, fiecare copil având asigurat un pachet de hrană cu sandviciuri, un corn şi apă.
Se anunță o atmosferă senzațională la meciul dintre România și Norvegia. Mitriță și compania vor fi încurajați de peste 30.000 de copii, potrivit informațiilor oferite de FRF.
„Dragi români, colegii noștri din țară au centralizat toate înscrierile copiilor sub 14 ani și ale însoțitorilor pentru partia România – Norvegia. Din toate colțurile României, susținerea pentru tricolori este uriașă! Avem 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori care vor să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45! Vă mulțumim, suntem emoționați ca și voi, abia așteptăm să luptăm împreună și să ne bucurăm împreună! Recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League)”, se arată în comunicatul remis de către FRF pe site-ul oficial.

Foto: primariavl.ro

Politica