vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Baschetbaliștii craioveni au debutat cu victorie în noul sezon

Echipa de baschet masculin a Craiovei a reușit să câștige primul meci din noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa din Bănie s-a impus la limită în fața celor de la CSU Sibiu, scor 75-74, după un meci spectaculos, cu 1.500 de suporteri în tribunele Sălii Polivalente. Chiar dacă scorul a fost unul strâns, rezultatul nu este unul surprinzător, ținând cont de faptul că oltenii au avut parte de o pregătire riguroasă.
Jucătorii alb-albaștri au arătat că sunt motivați să facă un sezon de excepție și să lupte pentru a obține cât mai multe victorii. Dragoș Diculescu s-a arătat bucuros după victorie. Baschetbalistul Craiovei se aștepta la un meci greu, dar este de părere că suporterii le-au fost de mare ajutor.
„Ne așteptam să fie un meci dificil, dar suntem bucuroși că ne-am impus. Puteam să ne facem viața mai ușoară din sfertul trei, dar am avut o cădere. Mă bucur că publicul ne-a ajutat să ne impunem”, a spus Dragoș Diculescu la finalul partidei.
Pentru SCM U Craiova au evoluat: Pratt (7 p.), Diculescu (7 p.), Byrd (9 p.), Troupe (17 p.), Năsturescu, Stoyanov (3 p.), Laser (12 p.), Berceanu (2 p.), Țibârnă (5 p.), Gudul (13 p.)

Politica