vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă la Calafat. Director de liceu, acuzat că bea alcool la şcoală

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a decis, vineri, să trimită o comisie în control la Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu” din Calafat al cărui director este acuzat că merge la şcoală în stare de ebrietate, ori consumă alcool în incinta liceului. Imagini cu acesta clătinându-se la o masă au apărut în spaţiul public.

Din păcate, domnul Ioneaţă este foarte des văzut la şcoală sub influenţa băuturilor alcoolice. Eu l-am dus de multe ori pe braţe acasă. Şi l-am avertizat să se potolească, să nu mai bea, că o să-l filmeze careva, şi uite că s-a întâmplat. I-am zis şi s-a supărat pe mine, mi-a zis să-mi văd eu de treabă. Grav este că l-au văzut de atâtea ori aşa nu numai profesorii. Uneori chiar elevii l-au ridicat de pe jos. Mie, personal, mi-au spus că l-au văzut în curte, căzut lângă o maşină. O situaţie greu de comentat”, a spus, pentru adevărul.ro, profesorul Gigi Ifcovici, de la colegiul din Calafat.
Directorul neagă acuzaţiile. El susţine că are afecţiuni cardiace şi este posibil să i se fi făcut rău atunci când a fost filmat clătinându-se.
Deşi profesorul Ifcovici spune că directorul a fost văzut beat de mai multe ori la şcoală, nimeni nu a sesizat până acum Inspectoratul Şcolar. Cu toate acestea, vineri, conducerea ISJ a decis înfiinţarea unei comisii care să meargă la Calafat şi care să verifice dacă acuzaţiile aduse directorului sunt sau nu fondate.

sursa foto: adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica