Solomon, fără sprijinul Pro România

Solomon, fără sprijinul Pro România

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a rămas fără un partid care să îi susţină candidatura la un nou mandat în fruntea urbei. Pro România Dolj i-a retras sprijinul politic, au declarat surse din interiorul partidului pentru Jurnalul Olteniei, motivul fiind „comportamentul inadecvat”. Antonie Solomon nu ar mai fi agreat nici de conducerea centrală a Pro România.

Se întâmplă la numai o săptămână după ce, în cadrul unei adunări a Pro România Dolj, desfăşurată în Craiova, Antonie Solomon a fost anunţat drept candidatul susţinut de partid pentru Primăria Craiovei.

„Eu, personal, nu mai cred în doctrine nici în partea stângă, nici în partea dreaptă pentru că atunci când m-am dus în stânga i-am găsit pe liberali, m-am dus la liberali, i-am găsit pe comuniști, pe cei de stânga, așa că e un amestec de nu mai știi cine e de dreapta, cine e de stânga. Dar, din dorința de a reveni la Primărie, trebuie să am pe cineva în spate”, spunea atunci Antonie Solomon.

Ulterior, în cadrul unei emisiuni, la postul local de televiziune Oltenia Tv, Solomon a afirmat că nu exclude o candidatură independentă. Ceea ce şi probabil se va întâmpla dacă nu va găsi un alt partid care să îl susţină.