vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Solomon, fără sprijinul Pro România

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a rămas fără un partid care să îi susţină candidatura la un nou mandat în fruntea urbei. Pro România Dolj i-a retras sprijinul politic, au declarat surse din interiorul partidului pentru Jurnalul Olteniei, motivul fiind „comportamentul inadecvat”. Antonie Solomon nu ar mai fi agreat nici de conducerea centrală a Pro România.

Se întâmplă la numai o săptămână după ce, în cadrul unei adunări a Pro România Dolj, desfăşurată în Craiova, Antonie Solomon a fost anunţat drept candidatul susţinut de partid pentru Primăria Craiovei.

„Eu, personal, nu mai cred în doctrine nici în partea stângă, nici în partea dreaptă pentru că atunci când m-am dus în stânga i-am găsit pe liberali, m-am dus la liberali, i-am găsit pe comuniști, pe cei de stânga, așa că e un amestec de nu mai știi cine e de dreapta, cine e de stânga. Dar, din dorința de a reveni la Primărie, trebuie să am pe cineva în spate”, spunea atunci Antonie Solomon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, în cadrul unei emisiuni, la postul local de televiziune Oltenia Tv, Solomon a afirmat că nu exclude o candidatură independentă. Ceea ce şi probabil se va întâmpla dacă nu va găsi un alt partid care să îl susţină.

Politica