vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii Smart School Concept, cu rezultate excepţionale la examenele Cambridge, premiaţi

Elevii care au promovat examenele Cambridge cu rezultate excepționale în sesiunea de examinare din mai 2019, în cadrul festivității organizate de către Smart School Concept cu sprijinul Colegiului Național Frații Buzești, au fost premiaţi, sâmbătă, în cadrul unui moment festiv.

Invitată la manifestare a fost doamna Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge Assessment English, care a ținut să îi felicite personal pe elevii excepționali care au promovat examenele YLE – Starters, Movers, Flyers și Key în anul școlar 2019.
„Mă bucur foarte mult că ceea ce a început în urmă cu 5 ani ca o încercare de resuscitare a sistemului a devenit o tradiție și numărul candidaților care susțin examenele Cambridge este în creștere de la an la an”, le-a transmis elevilor prof. Braloștițianu Corina, manager Smart School Concept.

Devenită deja o tradiție și în acest an a avut loc festivitatea de decernare a premiilor pentru absolvenții examenelor Cambridge, organizată de Smart School Concept care a dorit să sărbătorească astfel performanța în educație a candidaților care au absolvit anul acesta examenele Cambridge, un moment emoționant pentru copii, părinți și cadre didactice, un moment care a demonstrat că interesul pentru educația generațiilor viitoare este o prioritate.
„Fie că doriți să învățați limba engleză, germană, spaniola sau franceza, fie că doriți să vă evaluați nivelul de cunoștințe conform unor standarde internaționale sau aveți nevoie de o certificare lingvistică internațională, acceptată de mii de companii și ministere ale educației din întreaga lume, Smart School Concept vă oferă consultanță, instruire și certificare autorizată, în sediul din Craiova, strada Săvinești, numărul 3.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Le mulțumim în același timp, pentru acest succes, părinților care îi susțin pe cursanții noștri pas cu pas, elevilor pentru munca asiduă depusă în fiecare an și echipei de profesori Smart pentru pasiune și devotament!”, transmit reprezentanţii Smart School Concept.

Politica