Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Jucării pentru copiii de la Oncologie

Publicat

pe

Copiii de la secţia de oncopediatrie a Spitalului de Urgenţă din Craiova primesc şi în acest an sprijin prin intermediul Parohiei Brânduşa.
Pe 6 octombrie are loc cea de-a X-a ediţie a Târgului Jucăriilor de la Brânduşa. Până atunci, cei care doresc să îi ajute pe copiii de la Oncologie sunt aşteptaţi să doneze jucării. Jucăriile vor fi sortate în ziua de 5 octombrie şi scoare la vânzare, a doua zi, la târg.
„Cu banii colectați sunt ajutați copiii de la secția de oncopediatrie a Spitalului de Urgență din Craiova iar jucăriile rămase sunt oferite în dar la copiii din mediul mai puțin avantajați din rural.
Cei care aveți acasă jucării rămase de la copiii sau nepoții dumneavoastră, curate și bune de folosit, le puteți aduce la biserica noastră sau le trimiteți prin poștă.
Adresa noastră este: Craiova, Str. Brândușa, nr. 12 (în spatele Muzeului Olteniei).
Înainte de a le trimite prin poștă, vă rugăm să ne contactați la adresa de email parohiabrandusa@gmail.com sau la telefon 0740328652 (preot Gabriel Sorescu)”, spun reprezentanţii Bisericii.
Cu banii obţinuţi la târgurile anterioare au fost făcute unele dotări la secţia de Oncologie, ori copiii au fost duşi în pelerinaje.

Continue Reading