Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Dan Barna s-a lăsat așteptat de olteni

Publicat

pe

Candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, i-a făcut pe olteni să aștepte, în două rânduri. Prima dată la Severin, timp de două ore, apoi la Craiova. În Bănie, timpul de așteptare a fost mai scurt, undeva la 35 de minute, dar sfertul academic tot a fost depășit considerabil.

Dan Barna susține că a reușit să strângă peste 380.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Candidatul Alianței USR PLUS consideră că este nevoie de o reformă profundă a statului chiar în acest moment și că românii nu își mai permit să mai piardă încă 5 ani.

Ne apropiem de finalul campaniei strângerii de semnături. În ultima lună am fost peste tot în țară și împreună cu colegii mei din USR și PLUS am strâns peste 380.000 de semnături pentru candidatura mea la alegerile prezidențiale. În aceste 30 de zile, în toate orașele am auzit același lucru de la cetățenii pe care i-am întâlnit în drumurile mele, că este nevoie de o schimbare. Am strâns zeci de mâini iar românii mi-au vorbit despre reformele absolut necesare în domeniul sănătății, a educației, domeniile care ne afectează pe toți în mod direct. Este nevoie de o reformă profundă a statului acum. Nu ne mai permitem să mai pierdem încă cinci ani și să privim în continuare cum ne pleacă românii, Alianța USR PLUS aduce speranța acasă. Acesta este mesajul meu către toți românii”, a spus Dan Barna la Craiova.

Continue Reading