vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără din Podari, obligată să se prostitueze

O tânără de 19 ani, din Podari, Dolj, a fost obligată să se prostitueze, în Craiova, de un bărbat din Craiova. Individul ar fi supus-o unor violenţe, după cum au transmis anchetatorii, fără a oferi însă mai multe detalii. Acesta a fost arestat preventiv.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T.- S. T. Craiova, au desfăşurat, la data de 13 septembrie a.c., 2 percheziţii domiciliare, la locaţii folosite de un bărbat bănuit de trafic de persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat de 26 de ani, din Craiova, ar fi racolat o tânără de 19 ani, din Podari, pe care ar fi determinat-o, prin violenţă, să practice prostituţia în imobile din Craiova. Banii astfel obţinuţi erau însuşiţi de bărbat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma probatoriului administrat în cauză, acestea a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de persoane.

Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în arestul I.P.J. Dolj”, explică IPJ Dolj.

 

Politica