miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A căzut de pe ATV și s-a ales cu dosar penal

Polițiștii din orașul Bumbești Jiu s-au sesizat în urma unui apel la numărul de urgență, după ce pe Drumul Județean 664 a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Se pare că victima era șoferul unui ATV, care a căzut și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autovehicul tip ATV pe DJ 664 Schela din direcția comuna Schela către municipiul Vulcan, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă”, a transmis IPJ Gorj.
Ajunși la locul accidentului, salvamontiștii au acordat primul ajutor persoanei grav rănite, au stabilizat-o, apoi au transportat-o cu ambulanța Salvamont-Gorj până la locul de întâlnire cu ambulanța SMURD, care fusese trimisă pentru preluarea accidentului.
La spital, șoferul a fost testat prin recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au fost nevoiți să întocmească dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: pandurul.ro

Politica