Mesajul inedit cu care a fost întâmpinat ISU Gorj la un control

Mesajul inedit cu care a fost întâmpinat ISU Gorj la un control

ISU Gorj anunţă că a găsit, la locuinţa unor cetăţeni din Târgu-Jiu, un bileţel atârnat în poartă prin care oamenii au vrut să demonstreze că înainte să-i loveasă pesta porcină africană, au lovit-o ei pe ea.

„Evident, nu cu prea multe studii, dar cu <şcoala vieţii>, proprietarii unui imobil situat pe strada Prelungirea Panduri din municipiul Tg-Jiu au vrut să ne demonstreze că sunt cu un pas în faţa pestei porcine africane. Pentru că s-a confirmat că pesta porcină africană a ajuns şi în câteva localităţi din judeţul nostru, autorităţile responsabile au luat măsuri în consecinţă, iar conform legislaţiei în vigoare şi noi, pompierii militari, avem atribuţii pe acest segment. Nu mică ne-a fost mirarea când am ajuns la porţile acestor cetăţeni care au lăsat un bileţel atârnat în poartă, destul de expresiv ce-i drept, prin care au vrut să demonstreze că înainte să-i loveasă pesta porcină africană au lovit-o ei pe ea”, scriu reprezentanţii ISU Gorj.

Pe bileţelul găsit de pompieri scrie: „Suntem plecaţi la cei doi nepoţei, în zona 9 Mai, pentru îngrijire Revenim acasă în jurul orei 18.00. Ce căutaţi se află în lăzi frigorifice”, potrivit Mediafax.

ISU Gorj îi sfătuieşte pe oameni să nu le urmeze exemplul acestor cetăţeni, să se supună indicaţiilor autorităţilor şi „să conştientizeze că în joc este sănătatea lor şi a copiilor lor”.