vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A stat 24 de ore în arest, după ce a ars câteva căpițe de fân

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Sălașul de Sus, județul Hunedoara, și-a petrecut 24 de ore în arestul IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Bărbatul susține că totul a plecat de la gestul unei vecine în vârstă de 40 de ani. Femeia din localitatea Prigoria ar fi depozitat 5 căpițe cu fân pe terenul omului, iar acesta nu a fost prea împăcat cu acțiunea vecinei și le-ar fi dat foc imediat ce le-a văzut.

Polițiștii din cadrul secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 61 de ani din comuna Sălașul de Sus, județul Hunedoara, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul ar fi incendiat 5 căpițe de fân, aparținând unei femei de 40 de ani, pe motiv că nutrețul ar fi fost depozitat pe terenul său. Nu au fost înregistrate victime omenești și nu au fost puse în pericol alte locuințe”, a transmis Victor Țuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica