vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toată Oltenia, alături de Neagoe! Sănătate Maximă, GEANĂ!

Cu mic, cu mare, toți oltenii și-au manifestat solidaritatea și compasiunea față de Eugen Neagoe.

În minutul 25 al jocului Dinamo – CSU Craiova, lui Geană i s-a făcut rău. După aproape un sfert de oră de resuscitare, a fost transportat la spital, unde starea sa de sănătate s-a ameliorat. Suporterii olteni, prezenți pe Arena Națională, au scandat minute în șir numele lui Eugen Neagoe, în momentele în care fostul vârf al Științei se zbătea între viață și moarte.
După meci, mai mulți oficiali ai formației craiovene, în frunte cu prietenul lui Neagoe, Silvian Cristescu, au fost la Spitalul Floreasca. Cristescu a dat veștile bune: „E stabil. Va rămâne sub observaţie două zile. Era adormit, nu putem vorbi cu el. Soţia, fata sunt cu el aici, o să rămână cu el peste noapte. Cum să nu mai antreneze? Mai sunt antrenori care au avut probleme cu inima. Nu ştiu dacă va continua la Dinamo, eu l-aş sfătui să-şi ia o pauză. La cluburile mari, cu suporteri mulţi, există presiune mare. M-am speriat când am văzut că nu pleacă ambulanţa. Nu ne-am putut bucura pentru victoria din seara asta”.
La flash-urile de la finalul jocului, toți echipierii CSU și-au manifestat solidaritatea cu Geană. „Sper din tot sufletul să fie bine, sunt cu gândul la el, am tremurat la pauză, tremur şi acum. Sper să fie bine, să fie totul ok”, a spus Mateiu. Papură a zis: „Am împărţit vestiare, am mâncat o pâine cu Eugen, e neplăcut. În plan personal am trecut prin emoţii, am înţeles că este bine şi mă bucur. El ştie cel mai bine dacă trebuie să se retragă sau nu, fiecare are decizia lui. Sunt alături de el, să fie sănătos şi sper să revină cât mai repede şi să îşi îndeplinească ceea ce îşi doreşte. Probabil s-au strâns foarte multe lucruri, în viaţă nu este numai fotbal. Poate să fie şi în afara stadionului, se strâng multe şi la un moment dat cedează”.

Politica